Εκτύπωση

0000Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τρίτη 19 Μαΐου από 8:30-12:15 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης από 9:30-12:30 βραδινή στον ομώνυμο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 24 Μαΐου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 26 Μαΐου από 9:30-1:30 βραδινή σε όλους τους ενοριακούς και Προσκυνηματικούς Ναούς, αλλά και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως, με την ευκαιρία της Αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Θα ψάλλει ο χορός των πατέρων της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Υπομονής από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Εμμέλειας Μητρός του Αγίου Βασιλείου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από ώρα 9:30 μ.μ έως 12:15 βραδινή Όρθρος και Θεία Λειτουργία για τους Εργαζόμενους Γονείς, και τους Μαθητές της Γ’ Λυκείου που ετοιμάζονται να διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα αναγιγνώσκεται σχετική Ευχή για την πνευματική ενίσχυση των διαγωνιζομένων.