Εκτύπωση

173 2252020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 23 Μαΐου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Την Κυριακή 24 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τον Άγιο Βησσαρίωνα στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Τρικάλων.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Την Τρίτη 26 Μαΐου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Το βράδυ από 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός, Όρθρος, τελετή Αναστάσεως στον αύλειο χώρο, Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου το πρωί στις 12:30 θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου. Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα προπέμψει την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Υπομονής.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Εμμελείας μητρός του Αγίου Βασιλείου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 24 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στη Ζηλευτή.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στη Μεγάρχη.