Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων από 2 έως 7 Δεκεμβρίου 2018

38788514 2630855643805655 978855319142662144 nΤις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της Υποδοχής της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 7:45-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους θα ψάλει η Χορωδία του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ».

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλονερίου.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της ελεύσεως της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας και της ελεύσεως της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 7:00-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος, τα Εγκώμια του Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους θα ψάλει η Χορωδία «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ».

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της ελεύσεως της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους θα ψάλει ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός και η Χορωδία του.

Την ίδια μέρα, και κάθε Παρασκευή βράδυ την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.