Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών από 22 έως 26 Ιανουαρίου 2018

061 22.1.2018Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη το απόγευμα στις 5:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

Το βράδυ θα Χοροστατήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Πέμπτη το πρωί θα τελέσει την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του μεθεόρτου εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Παρασκευή το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

κ. ΧΑΡΙΤΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.