Εκτύπωση

001Η Ιερά μας Μητρόπολη διαθέτει εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες τον δικό της Ραδιοφωνικό σταθμό, «ο Άγιος Οικουμένιος» στη συχνότητα 102 FM.

Είναι ωφέλιμο, για την πνευματική μας ζωή, να κλείνουμε την ψυχοφθόρα τηλεόραση και να ακούμε τις διάφορες εκπομπές του σταθμού μας που οι εθελοντές συνεργάτες του ετοιμάζουν για όλους εμάς.

Το συναξάρι της ημέρας, οι ιστορίες από το γεροντικό, οι αναλύσεις των Ευαγγελίων και των Αποστόλων της Κυριακής, τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους μας, η παιδεία και ο πολιτισμός είναι μερικά από τα πολλά θέματα που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την ώρα που οδηγούμε, την ώρα που βρισκόμαστε στο σπίτι μας, ή κάθε στιγμή της ημέρας που θέλουμε να χαλαρώσουμε από το καθημερινό άγχος.

Επίσης μέσα από τον σταθμό μας έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε Ιερές Ακολουθίες και διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις ενορίες της Μητροπόλεώς μας.

Τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου ο σταθμός μας είναι συνδεδεμένος με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Για να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού πατήστε εδώ.