Εκτύπωση

001

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ισαποστόλου Όλγας από 9-12:30 βραδινή στον Εξωκκλήσι της Αγίας Όλγας στο Γλύνος Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία και το ύψωμα της Αγίας.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Παϊσίου του Αγιορείτου από 8-1 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Την ίδια μέρα από 8:30-12:30 βραδινή θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και στους Ιερούς Ναούς: α) Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, β) Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης Τρικάλων και γ) Αγίου Κωνσταντίνου Καλονερίου Τρικάλων.

Την Πέμτπη 13 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.