Εκτύπωση

dsc02632 resized 1024Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων με την ευκαιρία της Δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αιμιλιανού, Επισκόπου Κυζίκου και του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας  Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ματθίου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η προγραμματισμένη Ιερά Αγρυπνία

 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

την 13η Αυγούστου δεν θα τελεσθεί.