Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 28 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

001

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Φιλουμένου του Αγιοταφίτου από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου το βράδυ, και κάθε Τετάρτη βράδυ, από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων από 9:00-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 8:30-12:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία. Στο τέλος της Αγρυπνίας θα τελεσθεί το Μνημόσυνο του Ιερομονάχου Αμβροσίου Λάζαρη Πνευματικού της Ιεράς Μονής Παναγίας Γαβριώτισσας Δαδίου Φθιώτιδος.

Εκτύπωση