Ιερά Πανήγυρις εις τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων

2016Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 21ην του μηνός Ιανουαρίου 2019 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Τρικάλων το υπερφυές θαύμα της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις  θα λάβουν  χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΩΡΑ 7:30-12:30 βραδινή:

Πανηγυρική Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος (Εσπερινός, Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία) Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Τους ύμνους θα ψάλει η εκ Θεσσαλονίκης Χορωδία «Φιλαθωνίται».

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΩΡΑ 10:00 π.μ:

Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παραμυθίας».

Κατά την διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση η Εφέστιος Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της επονομαζομένης «Παραμυθίας» που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Παναγίας.