Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 6 έως 13 Ιουλίου 2019

 

134 572019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 6 Ιουλίου το πρωί θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της ΓΕΧΑ.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Νικολιτσίου Πρεβέζης.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα στις 8:15 θα συγχοροστατήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Το βράδυ θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και θα τελεσθεί Χειροτονία Διακόνου.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Εν συνεχεία στις 10 θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2019.

Το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 8:15, ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 7 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.