Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 8 έως 11 Δεκεμβρίου 2019

155 6122019Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού επί τη εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 6 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στα Μεγάλα Καλύβια.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προπέμψει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ιεροσολυμιτίσσης.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά την τρίτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2019.

Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γόμφων.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος επισκόπου Τριμυθούντος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το πρωί στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.