Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
24122020

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 7 έως 16 Ιουνίου 2024

333 DEMOSIEUTHEKE 6.6.2024

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 7 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Παρθενομάρτυρος Καλλιόπης.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού των Εγκαινίων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου Τρικάλων.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου το πρωί 6:30-10:30 θα τελέσει την Ακολουθία των Εγκαινίων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων ΓενεσίουΤρικάλων και εν συνεχεία θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού θα τελέσει την Ακολουθία της Ρασοφορίας του κ. Ευσταθίου Αυγουστάκη. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος της «Παναγίας της Ελευθερώτριας» σε οδούς της ενορίας.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και θα τελέσει εις Διάκονον Χειροτονία.

Το βράδυ στις 9:00 έως 12:30 θα προεξάρχει της Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα και θα τελέσει εις Πρεσβύτερον Χειροτονία.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.