Ημερήσια εκδρομή της Συνάξεως νέων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων στις Ιερές Μονές Σουρωτής και Ορμύλιας

Στα πλαίσια λήξης των εβδομαδιαίων συναντήσεων της Συνάξεως νέων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων η ενορία διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στην οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν πολλά παιδιά και νέοι. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου υπό την οργάνωση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Πρωτοπρεσβυτέρου Λάμπρου Κολώνα.

Πρώτος σταθμός ήταν η Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτή όπου προσκύνησαν τον τάφο του Αγίου Παϊσίου και δέχτηκαν την αβραμιαία φιλοξενία των μοναχών οι οποίες και ξενάγησαν τους νέους στην Ιερά Μονή.

Στην πορεία μετέβησαν στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν με τον Ιερομόναχο Σεραπίωνα Σιμωνοπετρίτη και να «γευθούν» πνευματικές εμπειρίες από τον Άθωνα.