Με μεγάλη επιτυχία η Παραδοσιακή Δημοτική βραδιά στο Γαρδικάκι Τρικάλων

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παραδοσιακή δημοτική βραδιά που διοργάνωσε την Κυριακή 2 Ιουλίου η ερανική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου συνοικίας Γαρδικάκι Τρικάλων στον αύλειο χώρο του Ναού.

Η εκδήλωση είχε τον γενικό τίτλο «Στης Εκκλησίας την πόρτα».

Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν από παραδοσιακή ορχήστρα που αποτελούνταν από τους Παγώνα Αθανασίου, Παναγιώτη Οικονόμου, Τέλη Παπακώστας και Κώστα Μπατατόλη στο τραγούδι και τους σολίστ στο κλαρίνο Νεκτάριο Παπαγεωργίου και στο βιολί Γιάννη Σούλτη.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Ματσουκιωτών Θεσσαλίας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» και ακολούθησαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου και η χορευτική ομάδα γυναικών της ενορίας, ενώ στην συνέχεια διασκέδασαν μέχρι αργά όλοι οι ενορίτες και φιλοξενούμενοι.

Την όλη εκδήλωση έκλεισε πατρικά ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος μιλώντας πατρικά στους παρευρισκομένους και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως με επικεφαλής τον εφημέριο του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Μπούκη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπεράτωση των έργων του Ιερού Ναού.