Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

002Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος την Κυριακή το πρωί 23 Ιουνίου 2019 θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου χωρίου Αγίου Προκοπίου Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού, σύμφωνα με το μοναχικό τυπικό, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Διονυσίου Κλάδη.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 το απόγευμα στις 7:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού προς τιμήν της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος, του αντιγράφου της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος, του αντιγράφου της Παναγίας «Ιεροσολυμίτισσας» σε οδούς της ενορίας.