Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από της 20ης Ιανουαρίου, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος για να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας.

Το πρωί είχε την ευκαιρία να περπατήσει και να ξεναγηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο στις ομορφιές της πόλεως των Τρικάλων.

Το μεσημέρι έτυχε θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη, στην γυναικεία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου. Εκεί ξεναγήθηκε από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοφυλάκτη και συνομίλησε με τις μοναχές επί πνευματικών θεμάτων.

Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας. Εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία μετά του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.