Ο Τίμιος Σταυρός στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Ευλογημένη και ιστορική ημέρα ήταν για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών η Δευτέρα 20 Μαρτίου καθώς διήλθε το τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού, κατά την επιστροφή του στην Μονή Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Όρος έπειτα από παραμονή τριών ημερών στην πόλη των Τρικάλων.

Το Ιερό Κειμήλιο κόμισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας ο οποίος τέλεσε δέηση στον προαύλιο χώρο της Σχολής παρουσία του κ. Ταξιάρχου, των Αξιωματικών και των Μαθητών της Σχολής.

Κατά το χαιρετισμό του ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωση της Ιεράς Μητροπόλεως να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγιασμός, ως ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στις αγαστές σχέσεις με την Σχολή.

Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος κόμισε τον Τίμιο Σταυρό στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Εκεί στην αίθουσα υποδοχής του αστυνομικού μεγάρου τέλεσε δέηση παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού και λοιπών αστυνομικών.

Κατά το χαιρετισμό του ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωση της Ιεράς Μητροπόλεως να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγιασμός, ως ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στις αγαστές σχέσεις και αρμονική συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ακολούθως ο π. Αλέξιος κόμισε τον Τίμιο Σταυρό στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Εκεί στην αίθουσα υποδοχής τέλεσε δέηση παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και των λοιπών υπαλλήλων.

Κατά το χαιρετισμό του ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωση της Ιεράς Μητροπόλεως να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγιασμός, ως ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στις αγαστές σχέσεις και αρμονική συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.