Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως

002Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 6 το απόγευμα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών στο Βαρούσι θα πραγματοποιηθούν οι Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-2018.

Υποψήφιοι είναι οι σπουδαστές της Σχολής Ιορδάνης Ντάσκας, Στέργιος Χαχάμης, Αθανάσιος Λαμπρόπουλος  και Νικόλαος Βελώνης.

Την εξεταστική επιτροπή με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα αποτελούν οι εξής: Πρόεδρος ο Πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, Διευθυντής της Σχολής. Μέλη: Κωνσταντίνος Ηλιάδης, πρώην Διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Ιωακείμ, Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ανάργυρος Βλάχος καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ευθύμιος Σπύρου καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και Ιωάννης Ντελής, καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

Καλούνται όλοι οι φιλόμουσοι να παραβρεθούν.

Είσοδος ελεύθερη.