Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 7 έως 13 Μαΐου 2022

242 652022Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 7 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» προς την Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου (Λαναρά) όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Την Κυριακή 8 Μαΐου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της Πανηγύρεως Πάντων των εν Θεσσαλονίκη Αγίων.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 9-13 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Τρίτη 10 Μαΐου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων επί τη εορτή  των Αγίων μεγάλων Ισαποστόλων και Φωτιστών των Σλαύων, Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Την Τετάρτη 11 Μαΐου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας επί τη εορτή του Αγίου  Επιφανίου Επισκόπου Κύπρου

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ κ. ΠΛΑΤΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Το Σάββατο 7 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» προς την Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου (Λαναρά) όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Την Κυριακή το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.