Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 10 έως 14 Ιουνίου 2022

247 1062022Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 10 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος της «Παναγίας της Ελευθερώτριας» σε οδούς της ενορίας.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο ίδιο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Πεντηκοστής στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γόμφων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μέλιγου.

Το απόγευμα στις 7:30, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στην περιοχή Αγίας Τριάδος Καλαμαριάς  όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα μεταβεί στο Κέντρο Γεροντολογίας «ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ» στο Δήλεσι Αττικής όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και Αγίου Πορφυρίου.