Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 18 έως 24 Ιουνίου 2022

248 1762022Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 18 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:00 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων θα προϋπαντήσει πανδήμως την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Ακολούθως στις 8:30 θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Οδηγήτριας και Αγίου Χριστοφόρου στις Εγκαταστάσεις του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ στη θέση Μπαλκούρα Τρικάλων, (της ενορίας Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων) και εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων επί τη ελεύση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.