Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 20 έως 26 Ιουλίου 2019

136 1972019Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 20 Ιουλίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς,  θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Προφήτου Ηλιού σε οδούς της ενορίας.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Τη Δεύτερα 22 και την Τρίτη 23 Ιουλίου, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στην Τήνο όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της 197ης επετείου από του οράματος της Οσίας μητρός ημών Πελαγίας, της εν τη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου ασκησάσης.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στο Λαγκαδά όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής, προστάτιδος και πολιούχου του Λαγκαδά.

Το απόγευμα θα παραβρίσκεται στη Βέροια όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων. Το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Τρικάλων.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στο χωρίο Άγιος Νικόλαος (Καμνάϊ).

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας το Σάββατο 20 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το βράδυ θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης το Σάββατο 20 Ιουλίου το πρωί στο Παλαιομονάστηρο.