Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2019

145 2992019Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ».

Την Τρίτη  1 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Λιοπράσου επί τη εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 7:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν του Ασκληπιείου επί της οδού Στρατηγού Σαράφη απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.