Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη Ιερά μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου στη Θεσσαλονίκη

013Λαμπρό πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής του Προστάτου και Πολιούχου της Αποστολικής πόλεως των Θεσσαλονικέων, Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας, 26 Οκτωβρίου 2020, στον μεγαλοπρεπέστατο φερώνυμο Ιερό Ναό της πόλεως.

Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Εν συνεχεία παρουσία της Εξοχώτατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβερνήσεως και των Αρχών της πόλεως τελέσθηκε προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, τελέσθηκε η Επίσημος Δοξολογία επί τη Απελεθευρώσει της πόλεως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ