Πραγματοποιήθηκαν οι Διπλωματικές και Πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως 2021-2022

014Δίπλωμα βυζαντινής μουσικής έλαβαν οι απόφοιτοι: π. Γραδούλας Γεώργιος με Άριστα, Μαρδάνης Παναγιώτης με Άριστα, Πλαστάρας Νικόλαος με Άριστα, Τουρτούνη Άννα με Άριστα, Χειλάς Πέτρος με Άριστα, Χειλάς Δημήτριος με Άριστα, Τύμπας Νεκτάριος με Άριστα και Σκύφτας Μάνθος με Λίαν Καλώς.

Πτυχίο βυζαντινής μουσικής έλαβαν οι: π. Γυφτογιάννη Όλγα με Άριστα, Μουτσίκα Γεωργία-Φοίβη με Άριστα και Σκυλοδήμου Μαρία με Άριστα.

Την εξεταστική επιτροπή, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποτελούσαν οι εξής:

Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τύμπας, Διευθυντής της Σχολής, Μέλη: ο κ. Ανδρέας Ιωακείμ, Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, ο κ. Ανάργυρος Βλάχος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Άρης Στάμος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Πολύκαρπος Τύμπας, μουσικολόγος.

Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου παρέστη ο κ. Γεώργιος Μπομπόκας, καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, θεολόγος και πρωτοψάλτης.

Ο πρόεδρος της Σχολής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος και οι καθηγητές της Σχολής εύχονται στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ