Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 6 έως 10 Νοεμβρίου 2022

266 5112022Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας.

Εν συνεχεία θα μεταβεί στο χώρο του Μνημείου Ηρώων όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τον πεσόντα Έλληνα Αξιωματικό στην ΚΥΠΡΟ το 1974 Χρήστου Σκαμπαρδώνη και έπειτα θα παρακολουθήσει τις σχετικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ήρωα.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τον Άγιο Νεκτάριο στον Πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό των Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 9:00 το βράδυ θα μεταβεί στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» και θα παρακολουθήσει την ταινία ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκωτού επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου.