Εκτύπωση

29072017

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

      

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή το πρωί θα παρευρίσκεται στην Πάτρα όπου θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου Πατρών.

 

Τη Δευτέρα το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

 

Την Τρίτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελληνοκάστρου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου.

 

Την Τετάρτη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου.

 

Την Τετάρτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 3:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Πεύκης, στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αετού, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αρματωλικού και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεσοχώρας.

 

Την Πέμπτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 3:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παχτουρίου, στις 5 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λαφίνας, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυφής και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεράιδας.

 

Την Παρασκευή το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλύστρας, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Γκολφαρίου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυροφύλλου.

 

Το Σάββατο το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεράιδας.

 

Το Σαββατοκύριακο, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Καλαμαριά όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

   

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

    

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 30 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.

 

Το Σάββατο το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.

 

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Βροντερό.

 

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 30 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Πρίνος.

  

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών.