Εκτύπωση

083 8.6.2018Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά πέριξ του Ιερού Ναού.

Την Τρίτη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.

Την Τρίτη το βράδυ στις 8 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Την Τετάρτη το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδος επί τη ελεύση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Επισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στην Πηνειάδα.