Εκτύπωση

095 14.9.2018Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Το απόγευμα στις 6:45, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Πύλης την Τιμία Κάρα του Αγίου ΒησσαρίωνοςΑκολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Τιμίας Κάρας θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης με την ευκαιρία πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ».

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Τρικάλων (έναντι πλατείας ΟΤΕ).

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου. Εν συνεχεία θα συμμετέχει στην Ιερά Λιτάνευση της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Ακολούθως θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου κατά τήν Ιερά Αγρυπνία στην ίδια Ιερά Μονή.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παντανάσσης» της «Ζουλιανιώτισσας».

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ

κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

 Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΡΤΗΣ

κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος θα συγχοροστατήσει και θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο χωρίο Φανερωμένη.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Δροσερό.