Εκτύπωση

100 26.10.2018Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά όπου και θα συμμετάσχει στις λαμπρές εκδηλώσεως για την Απελευθέρωση της πόλεως Λαγκαδά.

Το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου Πτολεμαΐδος και θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Ακολούθως στις 10:30  θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση και έπειτα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης και θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης επί τη μνήμη των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου το απόγευμα θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Καλαμαριάς όπου και θα μεταφέρει την Ιερά,  Χαριτόβρυτο και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων όπου και φυλάσσεται. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΕΙΑΣ

κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον ίδιο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.