Εκτύπωση

110 10.1.2019

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το Κτητορικό μνημόσυνο.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό κηρύσσοντας την έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Παραποτάμου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Εν συνεχεία, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου. Μετά το πέρας της Ιεράς Λιτανεύσεως θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Πύργο.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στο Βαλτινό.