Εκτύπωση

99999Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 1 Ιουνίου το πρωί, θα βρίσκεται στην Καλαμαριά όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Το απόγευμα στις 7, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην είσοδο του χωρίου Μεγάρχη Τρικάλων την Θαυματουργό Τιμία Κάρα της Οσίας Υπομονής εκ της Ιεράς Μονής Οσίου Παταπίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Τιμίας Κάρας της Οσίας Υπομονής προς τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος επί τη μνήμη του Αγίου Φιλοθέου του εκ Σκλαταίνης.

Το απόγευμα στις 8, θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την ειδική Παράκληση και θα αναγνώσει ικετευτική ευχή για την πρόοδο στις εξετάσεις των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης με την ευκαιρία ελεύσεως της Τιμίας Κάρας της Οσίας Υπομονής.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΛΕΟΥΣΑΣ», στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα και θα αναγνώσει ικετευτική ευχή για την πρόοδο στις εξετάσεις των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου το απόγευμα και την Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας της «Χρυσοπηγής» στη Σίφνο όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μονής.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Πρόδρομο.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Γαρδικάκι.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί στο Παλαιομονάστηρο.