Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 19 Ιουλίου 2019

135 1272019Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα στις 7:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Ακολούθως θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας και θα τελεσθεί Χειροτονία Πρεσβυτέρου.

Το βράδυ θα μεταβεί στο Γαρδικάκι και θα παρακολουθήσει εορταστική ενοριακή εκδήλωση.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ξένης Μοναχής. Ακολούθως θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της ΓΕΧΑ. Εν συνεχεία θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα και θα επιδώσει τα αναμνηστικά στα παιδιά της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου το απόγευμα στις 6, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα τελέσει τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας. Ακολούθως στις 7 θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Μαρίνης σε οδούς της ενορίας.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς,  θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα στις 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ

κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα στις 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Εν συνεχεία θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 14 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Χρυσαυγής.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 14 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Γριζάνο.